Дом за стари лица - Елисавета

Со нас не сте сами!

Ние постоиме со цел да им овозможиме високо квалитетна услуга и олеснување на старите лица и нивните семејства.

Домот за стари лица, Елисавета, е наменет за нега на старите лица кои поради својата старост или некоја друга причина не можат да живеат во својот дом, односно во семејно опкружување. Ние сме тука да им пружиме удобно сместување и квалитетна нега во пријатниот амбиент на нашиот дом.